Lördag

Idag har jag jobbat. Det var kvalitetsauktion och superstressigt! Sigrid åkte med mig dit, och hjälpte till lite. När auktionen sedan var slut gick vi till China Town och åt. Vi hade väldigt bråttom och fick kasta i oss maten eftersom att Sigrid skulle vara på dansen 15.30 och vi kom till resturangen 15.00.

När jag lämnat av Sigrid åkte jag hem med mamma och Jörgen som hämtade upp mig påväg hem från Ystad. Vi var hemma i ca. 30 min, och sedan åkte jag och Jörgen iväg till Helsingborg igen för att kolla på dansuppvisningen. Sigrid var BÄST!! Hon var otroligt duktig och salsa är verkligen hennes grej. Jag lyckades komma vilse i konserthuset också..

Nu ska jag sova. Det har varit en lång dag.

Godnatt!



Min älskade pälsjacka. <3




Hemma är bäst

Alla gör roliga saker på fredagkvällar, utom jag. Jag sitter hemma och kollar på tv ensam, familjen gick och la sig kl. 20. Men jag gillar faktiskt det. Kanske inte att vara ensam uppe, men att vara hemma. Eftersom att jag ska upp 7 imorgon är det kanske skönt att ta det lugnt. Och man känner sig alltid bekväm hemma. Jag kan göra vad jag vill utan att någon bryr sig.

Jag fick en ring av mamma idag också. Har letat runt efter en body på olika webshopar också,
men hittade ingen jag gillade. Jag får leta vidare.
Det hade varit väldigt snyggt med en grå body till min svarta kjol :).

Nu ska jag kolla lite på hål i väggen och sen sova.


Ringen jag fick av mamma <3

Sovdags

Idag passade jag Moltas en stund, så jag tog ut honom på en promenad. Det är helt perfekt eftersom att han behöver frisk luft och jag behöver motion :). Annars har jag inte gjort något. Bara kollat på tv och pluggat lite engelska. Nu är jag jättetrött. Ska ringa Erik och säga godnatt och sen sova.

Fotade lite idag också, men det blev inget bra ;p.
Godnatt iallafall!

Puss / v

Torsdag

Nu är jag hemma från skolan. Mötte Sara kl. 8,30  och kollade igenom fysiken lite, hon har också varit borta hela veckan. Sen var det lektioner hela dagen. Kändes som att jag skulle dö på samhällskunskapen, fick en "ont i magen attack". Började gråta och fick gå ut och vila lite, sen blev det bra igen.

Nu är jag lite småhungrig. Ska nog kolla om det finns nått gott att äta, som inte är allt för onyttigt :).

Puss / v

Shopping - Trött

Nu ligger jag i sängen. Har precis kollat på Bonde söker fru med familjen och varit en runda på Fabriksbutiken, de har  30 % rabatt på allt i butiken, perfekt nu till julklappsinköpen! Jag handlade några paketer till julklappsleken vi ska ha på julafton och mamma handlade lite smågrejer till huset.

Jag har ju varit på Ullared idag också! Vi var där lite innan sju, och upptäckte att de inte öppnar förrän åtta. Fast då tog vi en liten fika med varm choklad och mackor i bilen, så det gjorde ingenting. Det var lika stressigt som alltid att shoppa på ullared med mamma, men det gick. Jag handlade en del, men absolut inte mycket, och hittade bara en julklapp! Jag och Fanny har kommit på att vi ska dela på julklapparna i år, och redan bestämmt vad vi ska köpa till alla. Jag kan kanske visa lite jag köpt imorgon, nu är jag alldeles för trött, gick ju upp 4.20 imorse.

Jag har hittat vår kamera också så jag kan fota lite mer :). Det är ju alltid lite roligare med bilder.

Puss / v


Kväll

Nu har jag och Matilda fixat frukost-matsäck till imorgon. Det blir mackor, frukt och en lite nyttigare variant av varm choklad. Värmen behövs då vi ska stå i kö i 1 timme ungefär. Jag har ställt väckarklockan på 04.20 och då ska jag väcka mamma och fixa mig, sen ska vi möta upp moster. Vi räknar med att vara där vid 7- tiden och de öppnar kl. 8. Jag har fortfarande inte kommit på något jag ska köpa, men man hittar ju alltid massor när man är där :).

Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon!

Puss / v


Tisdag

Idag har jag hjälpt mamma att städa lite. Har även gått

ut på en långpromenad med Moltas. Superskönt, och

vädret var perfekt. Lite kyligt med solen i ryggen. Vi

handlade lunch till mig och mamma och när vi kom

hem dukade vi fram, åt och åkte till BVC med Moltas.

Ikväll kommer kusin Matilda och imorgon blir det Ullared :)

Puss / v





Världens sötaste lillebror <3

Hemma i Höganäs

Nu är jag hemma igen. Skulle ha åkt kl. 7.00 imorse men Eriks väckarklocka ringde inte, så när hans pappa ringde och sa att han kom om ca. 5 min blev jag jättestressad. Sprang in på toaletten och sminkade mig, och när jag nästan var klar ringde han igen och sa att han stått utanför i typ 5 min och att jag skulle skynda mig. Jag packade det sista, pussade Erik hejdå och sprang ner till bilen. Vi åkte vid 7.20. Sen tog vi en frukostmacka på Mcdonalds i Ljungby och var framme i Åstorp vid 9- tiden. Där stod Sebbe och väntade och körde mig hem.

Eftersom att jag missat de viktiga lektionerna i skolan valde jag att inte gå dit. Hjäpte Jörgen att passa Moltas istället och provade min nya pälsjacka. Den är supersnygg och passar perfekt till mössan, halsduken och handskarna. Nu ska jag snart göra en ansiktsmask och läsa lite.

Puss / v

A6 - shopping

Nu är både jag och Erik hemma. Jag stack till A6 vid 15- tiden och hälsade på Erik när han jobbade och sen gick jag in i alla affärer :). Jag börjar faktiskt tycka om A6 lite. Innan var det bara väla som gällde eftersom att jag var så van vid det. Jag handlade en halsduk och en mössa. Mössan har en liten rosett på sidan av silke .Supersött. Det passar även bra till min nya pälsjacka :). Sen köpte jag en kopp varm choklad med grädde och gick ut för att möta Erik. Hans pappa ropade på mig jättelänge innan jag märkte att han stod utanför och skulle köra oss hem. Nu sitter vi och kollar lite på tv, och jag ska snart till ICA och handla lite mat tills ikväll. Det är ju sista kvällen här i Jönköping så det måste bli något gott. Antingen fisk med potatis eller en thaigryta, jag har inte riktigt bestämmt mig än.

Puss / v

Söndag

Skulle egentligen suttit på bussen nu, men Eriks pappa ska åka till Malmö imorgonbitti, så jag får skjuts av honom istället. Skönt att få stanna en dag till.
Igår var jag iallafall i stan och köpte ett par skinnhandskar och ett par pärlörhängen. Letade efter affären där jag pälsjackan fanns, men affären var nedlagd. Tänkte att jag skulle gå till glitter och köpa örhängen, men den affären var också nedlagd. Så örhängena köptes på Kicks och handskarna på Accent. När jag var i stan ringde mamma och Jörgen och sa att de hittat jackan på familia i min storlek, så de köpte den åt mig :). Och efter en liten stund ringde Eriks pappa och frågade om han skulle hämta mig så jag fick springa till John Bauers hotel där han stod. Sen var det kalas för Edwin som blev 9 år. Mycket trevligt.

Nu funderar jag på vad jag ska äta till lunch. Har upptäckt att Espresso House inte finns här, så jag tänkte leta upp nått fik och ta en baguette eller något. Sen ska jag plugga lite och fixa middag till ikväll.

Puss / v



Så ser handskarna ut ungefär, fast det är ett lite annorlunda spänne.

Jönköping

Igår var den värsta dagen på länge. Höll ju på att bli överkörd två gånger, frös jättemycket och var trött.
Sen skulle jag ta bussen till Jönköping. Kom till knutpunkten 30 min innan bussen skulle gå, det är ju alltid bra att vara i tid. Satt och väntade och väntade. Folk sprang fram och tillbaka och hade missat sina bussar för det varit olyckor på vägarna pga snön.
 Det var kaos. Och jag bara satt och väntade och väntade. Frös otroligt mycket, kunde inte känna mina fingrar eller tår. Satt och pratade med en tjej som skulle ta samma buss och vi bestämde oss för att gå in i väntrummet efter att jag suttit i kylan i 1 timme. Väl där inne kunde jag knappt stå upp, skakade jättemycket och hackade tänder. En som jobbade på terminalen gick fram till oss och sa att en lastbil vält på vägen från Malmö och att det kunde ta mellan 10 min och 1 timme till för bussen att komma. Många ville lämna tillbaka sina biljetter, men fick inte. Och jag bara väntade och väntade. Bussen kom tillslut och var 1 timme sen. Fick ringa Eriks jobb och säga att jag var sen och att han fick komma senare och hämta mig, och sen var det bara den tråkiga bussresan kvar. Eftersom att jag fortfarande frös satt jag och dansade och mimade till låtararna på mp3n. Det värmde ganska bra faktiskt. Även fast folk kollade på mig. Jag kommer ju aldrig träffa dom fler gånger så det spelar ingen roll.
Sen kom jag fram iallafall och blev hämtad, kom till lägenheten och fick mat. Kollade lite på tv och gick sen och la mig.


Nu sitter jag i Eriks lägenhet. Han jobbar, så det är lite tråkigt. Men jag överlever. Idag ska jag plugga, och sen till Eriks lillebrors kalas. Eftersom Erik inte slutar förrän 17,00 och kalaset börjar 15,00 ska jag kanske dit tidigare. Hans föräldrar ska nog hämta mig :).

Nu ska jag äta frukost och fixa mig. Fick nyss tips om att det finns en billig pälsjacka i stan, så jag ska försöka hinna dit också.

Puss / v

Det snöar!

Satt i skolan och upptäckte att det snöar ute! Tänkte "ååh vad mysigt", men när jag kom ut och skulle cykla hem ångrade jag mig. Det var storm, och snöade massa slask. Kunde inte se bilarna eftersom att jag fick snö i ögonen och höll på att bli överkörd för andra gången idag. Illa. När jag kom hem bytte jag genast byxor och drack en kopp te, så allt blev lite skönare.

Nu ska jag packa. Ska till älsklingen idag :). Åker 16,04 från Höganäs och 17,05 från Helsingborg. Nu har jag lite bråttom!
Puss / v

Godmorgon

Idag har jag försovit mig. Eftersom att mobilen inte är laddad och jag inte orkar ladda den har jag ingen väckarklocka. Jag börjar 10.05 idag, så jag hinner ju. Men jag hinner inte ha en mysig frukost som jag har varje morgon. Måste gå i skolan idag. Vi ska lära oss hur man använder grafräknaren, och kan jag inte det kan jag ju inte räkna en enda uppgift. Slutar 14.05 och då ska jag fylla på min mobil med pengar och boka biljett till Erik.
Nej nu måste jag fixa mig!

Puss / v

Onsdag

Idag hade jag fysikprov. Det gick jättedåligt. Det känns som att jag inte förstod någonting. Men IG blir det ju iallafall inte. När jag kom hem käkade jag lite och sedan tog jag ett bad. Skrubbade hela kroppen, så jag är alldeles mjuk nu :). Drack 2 koppar grönt te med mintsmak med honung i också. Supergott och perfekt när man har lite ont i halsen.

Nu ska jag spela super mario sunshine med Sigrid, sen ska jag sova.

Puss / v

Tisdag

Nu har jag råpluggat fysik. Har prov imorgon och jag tycker fortfarande att det är jättesvårt, även om jag fick extrahjälp idag. Har även vatt i Helsingborg och lämnat av Sigrid på dansen, hälsat på på Auktionskammaren och druckit chai latte på espresso house. Det är nog det godaste man kan dricka nu när det börjar bli kallt och vinter.

Nu ska jag sova. Tänkte gå upp lite tidigare imorgon och plugga lite till på fysiken.
Önska mig lycka till!

Puss / v

Kväll

Har nyss pluggat lite fysik och spelat tvspel. Spelade Super Mario Sunshine tillsammans med Sigrid. Hur skoj som helst nu när jag börjar fatta det! Innan klarade jag inte av att hoppa, och jag fattar inte riktigt hur man listar ut vad man ska göra. Tur att det finns snälla människor som visar mig på datorn :). När Fanny är borta får man ju passa på att spela.

Nu blir jag kliad på ryggen och ska sova.
Godnatt!

Puss / v

Måndag

Ligger i min säng och försöker plugga, men jag förstår Ingenting av fysiken! Tur att min lärare är så snäll och ger mig en extralektion imorgon. Det är verkligen svårt. Krafter hit och krafter dit. Sen har jag ju svenskan att göra också... Gjorde väldigt mycket igår, sparade inte och hoppsan, datorn hängde sig. Hann skriva av typ hälften innan den stängde av sig. Så det var bara att göra om. Ioförsig orkade jag inte göra om det. Jag var för arg..

Idag började det en ny tjej i vår klass. Skönt tycker jag eftersom att det finns så få tjejer. Av 17 elever har vi varit 5 tjejer. Vi påbörjade ett arbete på spanskan idag om salsa. Jag skulle egentligen jobba med några andra, men eftersom att hon var ny, och jag varit borta så mycket fick vi jobba tillsammans. Det går superbra änsålänge :).

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Stannade på skolan tills de stängde, försökte låna videokameran eftersom att vårt svenska arbete ska vara klart imorgon. Men vi fick inte så vi ska göra det imorgon istället.. Det andra ville att vi skulle göra det på morgonen! Själv tackade jag nej, sovmorgon är det bästa jag vet, och jag har dessutom en del jag ska fixa. Så vi får försöka fixa det på lektionen eller nått.

Puss / v

Jag fryser om mina fingrar. De är helt stela!



Helg = Skräpmat

Nu är jag hemma från min kusins kalas. Det blev massor med tårta, kakor och läsk. När vi sedan kom hem blev det pizza till middag. Inte en allt för nyttig dag alltså. Eftersom att jag bestämt mig för att vara nyttig känns det inte så bra. Ioförsig äter jag nästan bara onyttigheter på helger, men ändå. Tänkte att jag skulle ta en promenad imorgon, men kom på att jag inte hinner det. Går i skolan mellan 8.30 - 16.00 och sedan måste jag plugga inför fysikprovet på onsdag. Imorgonbitti kanske jag kan ta en promenad om jag orkar. Jag ställer klockan och ser hur trött jag är.

Det blev alltså inget väla idag. Jimmie orkade inte eftersom att han ska åka hem idag.

Nu ska jag börja skriva på mitt svenska reportage. Sedan blir det Ensam mamma söker med familjen och Sanningens ögonblick.

Puss / v

Godmorgon!

Eller, godförmiddagska man kanske kalla det. Vaknade vid 10 tiden, och upptäckte att Fanny gjort frukost åt mig. Äggmackor, te och apelsinjuice. Supergott! Nu har jag legat och snokat lite på Sigrid och hennes kompisars bilddagböcker tillsammans med Fanny. Dom verkar ju inte vara 10 år direkt.. Säger bara massa taskiga saker till varandra och retar och mobbar. Usch säger jag bara!

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag försöka dra med Fanny och Jimmie till väla. Vill köpa skor! Efter väla (om det nu blir något) ska jag plugga. Jag blir trött bara jag tänker på det, men det måste göras!

Puss / v

Lördag - mysdag

Idag blev det en riktig mysdag. Eller, allt var mysigt förrutom att jag försov mig och hade 30 min på mig att duscha och fixa mig. Mamma gjorde frukost till mig och körde mig till bussen så att jag hann. Tack mamma! <3 Åkte iallafall till jobbet och jobbade till ca. halv 3. Då ringde Matilda och sa att hon skulle hem till oss så jag väntade på henne. Vi gick först och bytte hennes presenter som inte passade, hon har ju nyss fyllt år och sedan kollade vi runt på fina kläder och skor. Vi tog även en fika på espressohouse. Chai latte och scones. Därefter åkte vi hem till Höganäs och pratade lite med mamma och fick en supergod köttgryta med klyftpotatis. Vi pratade lite, lekte med Moltas och kollade på TV.

Nu har Matilda åkt, och alla andra lagt sig, så även jag valde att gå upp på rummet och lägga mig. Lite tråkigt att lägga sig så tidigt både en fredagkväll och lördagkväll, menmen, sånt är livet.

Imorgon ska jag på kalas hos Liv, och sen blir det massa plugg. Det är ju snart dax för skola, där jag inte varit på mer än en vecka. Så det är mycket att ta igen (som vanligt).

Puss / v

Tidig kväll

Det blev en tidig kväll för mig idag. Har inte orken att sitta mellan massa bråk, så det kändes lättast att gå upp med laptopen i sängen och lyssna på lite musik. Kollar på lite kläder på olika webshopar som vanligt, planerar morgondagen och lyssnar på Mr. Big - To be with you. Synd bara att magen gör så ont. Fast jag har vant mig lite vid det faktiskt. I början känner man sig helt utslagen, men efter några dagar lär mig sig att göra saker även om det gör ont.

Imorgon blir det jobb kl. 9.30. Bussen går 8.54 så jag får gå upp vid sju-tiden. Så det var nog lite bra att jag lägger mig tidigt. Funderar på om jag ska ta en runda på stan efter att jag jobbat eller om jag ska dra med mamma till väla någon dag istället. Det är ju alltid roligare att shoppa tillsammans med någon.

Kom även på att jag har ett presentkort på Face Stockholm i lådan. De sminkar en och sedan får man smink för ett visst belopp. Perfekt för mig som börjar få slut på smink. Så det blir att jag får boka tid i Malmö snart. Får ju träffa kusin Hanna samtidigt, det var längesen! :).


Torsdag kväll

Snackat lite med Erik nu. Han kommer inte i helgen. Brist på pengar ( som vanligt )..
Annars är allt ganska bra, förutom min lilla mage som har ont.
Sitter och letar skor och jacka på internet. Vill ha ett par skoletter och en svart pälsjacka. Har dock inte hittat nått bra än och det är inte så lätt att komma på massa webshoppar. Snart ska jag sova. Ligger och väntar på att älskling ska ringa och säga godnatt, mina pengar på mobilen är slut.

Puss / v






Flytta? Jatack!

Erik kommer nog inte i helgen. Fanfanfan..  Hade önskat att han bodde här, eller att jag bodde där. Jag hade gärna flyttat dit, känner att jag hade kunnat få ut mycket mer av livet om jag kom till en annan plats än Höganäs, världens håla. Här känner jag mig så sluten och fast, alla känner alla och  vet allting om alla. Folk mobbar varandra och det finns knappt en chans att börja om på nytt, att få ett normalt liv. Det finns nästan inga ställen att umgås på heller. Inga fik, man kan inte gå på stan eller göra något annat. Bussen till Helsingborg är ju inte så billig längre och hur kul är det egentligen att sitta på den för att komma någonstans. Att flytta blir ju inte heller aktuellt förrän skolan är klar och det dröjer ju 2,5 år till ungefär. Hade så gärna haft en egen lägenhet. Även om jag tycker om att känna närheten från familjen hade det varit skönt att bara kunna slappna av, att ingen säger till en vad man ska göra och bara bry sig om sig själv. Gud alltså, dessa tankarna gör mig galen. Att sitta och tänka på något som aldrig skulle funka är inte lätt.

Jag önskar iallafall att min älskling kommer hit i helgen. Så jag kan krama honom och berätta hur mycket jag älskar honom. Att kunna säga det till den man älskar är guld värt. Att kunna hålla om den man älskar likaså. Åhh, KOM HIIT ÄLSKLING!

Pluggdag

Det blev ingen skola för mig idag. Har ont i magen (den brummar jättemycket också) + att jag har massa plugg. Har nyss läst lite i engelska romanen och ska snart plugga lite matte. Har matteprov imorgon :/. Antagligen kommer det gå bra, det har det alltid gjort. Men man är ju alltid lite nervös inför ett prov.

Så idag blir det en pluggdag. Har lovat mamma att jag ska ta en promenad med Moltas vid 13- tiden också, så det ska jag göra. Ska försöka prata lite med Erik, vilket är ganska svårt eftersom att han alltid är upptagen. Jobb mellan 11.00 och 20.00, och sen har han alltid kompisar hemma hos sig. Jag har iallafall skickat ett sms till honom att han ska ringa när han har tid att prata, så förhoppningsvis ringer han när han har lunchrast eller något.

Puss / v

Malmö, igen..

Sådär ja, tredje och sista dagen på sjukhuset. Inga fler morgnar där man behöver gå upp 05.00, åka bil i 1,5 timme och sitta på sjukhuset. Igår var det ioförsig ganska lungt. Skulle bara kolla att kapseln gått ur kroppen, så vi åkte dit, de scannade magen i ca. 2 min och sen fick jag åka igen.

 Idag var det inte lika lätt måste jag säga ;p. Var där 08.00 och fick gå in i ett jäättelitet undersökningsrum. Där fick jag dricka nått äckligt medel som tog bort all luft i magen och sen kopplade läkaren på sensorer på min mage. Efter det satte hon på mig ett bälte med en dator som lagrade bilderna. Dom sa att den skulle vara liten, men den var gigantisk! Tung att bära och eftersom att jag hade en figursydd jacka såg det väldigt skumt ut. Det hängde även massa sladdar vid under magen som syntes, så folk på stan kollade lite konstigt på mig. Iallafall, när jag fått på mig allt fick jag svälja kameran. Det kändes konstigt eftersom att den var genomskinlig och blinkade ett starkt blått ljus. Det kändes ungefär som att svälja en liten leksaksdel :).

Jag fick dricka vatten 2 timmar efter att jag svalt kameran, dricka sprite 4 timmar efter och äta något litet som en macka eller lite sallad efter 6 timmar. För att inte kollapsa åkte vi till Jörgens mamma i Ystad så jag fick vila. Efter ett tag åkte vi in till stan och vid 15- tiden höll jag på att svimma. Vi hade inte hittat nått ställe som kunde göra maten jag ville ha ( en omelett ), så jag tog en bakad potatis. Sallad mättar ju inte direkt.

Sen åkte vi till sjukhuset igen om lämnade in utrustningen. Klisterlapparna satt stenhårt på magen, så jag är fortfarande helt öm och har klister kvar så tröjan fastnar. Och jag hade ju inte ätit så mycket, en bakad potatis på hela dagen är inte så mycket för mig som äter massor till frukost, lunch och middag, så vi fick åkte till Max hamburgare och köpa nått att äta till mig :).

Jag har "bara" detta kvar att göra denna veckan i skolan också:

  • Matteuppgifter
  • Skriva svenska reportage
  • Fysikuppgifter
  • Läsa engelska roman + skriva recension (jag har fortfarande inte hunnit läsa något)

Puss / v



Så såg kameran jag svalde ut typ. Den är 26 x 11 millimeter, och blinkar blått.
Läskigt att svälja måste jag säga!

Läste även att testkapseln jag svalde i måndags kostar ca. 1500 kr. Undrar då hur dyr kameran är :)

Måndag kväll

Kom nyss hem från dansen. Kunde knappt dansa, magen gjorde otroligt ont! Fanny kom nyss och sa att hon inte vill vara med på uppvisningen eftersom att hon hellre går på DreamHack, så det spelar ju egentligen ingen roll. Jag vill ju inte vara ensam på uppvisningen och inte känna nån.

Snackade nyss lite med Cleo, och nu ligger jag i Iris säng och pratar med Sigrid. Hon borde egentligen sova nu eftersom att hon ska till skolan tidigt imorgon, men jag vill ha sällskap så hon får inte :).

Imorgon har jag sovmorgon, Love it! <3 Ska inte vara i Malmö förrän 15.15, så jag har gott om tid på mig att fixa mig och plugga. Har fortfarande massa plugg så det blir mycket att göra.

Puss / v

MAS

Märkte nyss att det förra inlägget aldrig publicerades, så jag fick fixa det nu ;p
 
Har varit på Malmös allmänna sjukhus MAS idag. Jättesvårt att hitta där, tur att Jörgen var med som har lite koll på Malmö :). Vi åkte hemifrån 6, så jag gick upp och duschade vid 5 -tiden. Vi hade räknat lite fel, så när vi var framme var klockan bara 7.00 och vi skulle vara där 8.00. När vi kom in och skulle anmäla mig sa tanten i receptionen att vi var tidiga, "ni ska ju inte vara här förrän 9.00". Det kändes inte alltför roligt att behöva sitta i väntrummet i 1 timme och 45 min, så tanten i receptionen fixade så vi fick komma in tidigare. När jag kom in frågade doktorn lite om jag var gravid, hade pacemaker och lite sånt, och sedan tog hon fram "låtsaskameran" som jag skulle svälja. HUR STOR SOM HELST! Jag blev helt nervös, det hade ju varit pinsamt om jag inte kunnat svälja den, men jag klarade det som tur var :). Sen scannade hon min mage och man kunde då se var i magen kapseln låg. Nu är det bara att vänta tills imorgon då jag ska ner till MAS igen och scanna och se så att kapseln försvunnit. Har den fastnat får jag inte göra undersökningen på onsdag så - Hoppas, Hoppas att den är borta!



- Bild från igår innan kalaset

Utkast: Är väldigt ...

Är väldigt trött idag. Kom hem halv 3 inatt eftersom att bussen var sen och det var sjukt många som skulle åka med. Väcktes av mamma imorse vid 11- tiden som ville att vi skulle gå en promenad. Självklart ville jag det, frisk luft är ju alltid skönt :). Vi gick till Höganäs saltglaserat och tittade lite och till "fingrar kan" i boulehallen. Sen gick vi och handlade lite fika och nya hårprodukter till mig och mamma. Nu har jag nyss duschat, ska leta efter nån snygg tunika i mammas garderob och fixa mig, sen blir det kalas och kusin Matilda.

Puss / v


Freeedag!

Håller på att leta efter kläder jag ska ha ikväll. Har inte så mycket man kan ha när man festar eftersom jag nästan aldrig gör det. Men jag kommer förhoppningsvis hitta nått :). Ska till Frida och käka vid 17 tiden. Sen ska vi fixa oss och sen ut.

När jag ringde älskling innan idag lät han helt förstörd. Han har tydligen gått och blivit sjuk :/. Både bra och dåligt att jag inte åkte till honom då, för jag hade ju kunnat bli smittad, men samtidigt behöver han ju hjälp med typ mat och att handla och så. Närhet är ganska mysigt när man är sjuk också. Hoppas du blir bättre snart älskling!

Puss / v


Torsdag kväll

Har fortfarande inte börjat plugga :/ Bajsbajsbajs. Jag gillar inte språk och känner mig för trött för att orka plugga nått jag inte ens är intresserad av. Men självklart måste det göras så jag läser väl lite snart innan jag ska sova. Var nyss och solade med Frida. Fick lite färg faktiskt :). Vi bestämde att vi ska ut imorgon och ha skoj. Det var alldeles för längesen jag hade det känner jag. Det brukar mest bli att jag sitter hemma med familjen, kollar på tv och pluggar. Men nu ska jag ha kul för en gångs skull!

Puss / v

Nyklippt

Hade utvecklingssamtal imorse. Det gick jättebra, jag sköter ju mig :). Sen på matten skickade mamma ett sms och frågade om vi skulle klippa oss idag. Självklart svarade jag ja, så direkt efter skolan cyklade jag till frisören. Det blev ganska bra tycker jag själv, fast jag har inte vant mig riktigt vid det än, men det kommer nog. Det blev en ganska kort lugg, och imorgon bitti kommer jag säkert ångra mig eftersom att jag inte vant mig vid att fixa just denna frisyren ;p. Mamma blev också jättefin och ser mycket fräschare ut :). Jaja, Nu ligger jag i sängen och ska plugga lite engelska och sitta vid datorn.

Puss / v









Plugg på en födelsedag

Nu ligger jag i sängen igen :) Har nyss pluggat på massa glosor till engelskaprovet och Sigrid har varit snäll och hjälpt mig. Hon fyller ju år idag, så vi har ätit tårta och haft trevligt och nu ska hon få sova i min säng. Det är Myysigt! Förutom att äta tårta har jag pluggat hela dagen. Ligger väldigt mycket efter i matten och det tar ett tag när man är ca. 70 uppgifter efter. Nu är jag dock bara ca. 30 uppgifter efter och det känns lite bättre :). Ska på utvecklingssamtal imorgon 8.30 med mamma, och jag börjar inte förrän 10.00, så det blir till att sitta i skolan i ungefär en timme och plugga ännu mer. Nu ska jag och Sigge Pigge sova :) Godnatt!

Puss / v



SiggePigge och Lillebror <3
Världens sötaste ungar!

Godmorgon!

Nu har jag gratulerat Sigrid som blir 10 år idag. Grattis snuttan! Jag har även tagit en morgonpromenad och ätit en god frukost med mackor, ägg och varm choklad. Nu ska jag duscha och göra mig iordning, börjar 9.20 idag så jag har lite bråttom.

Puss / v

Avkoppling, precis vad jag behöver.

Såå, nu är lite plugg avklarat. Har förberett inför naturkunskapen till imorgon och pluggat lite till engelskaprovet tills på fredag. Jag har även pratat lite med min älskling. Jag kanske ska åka upp till honom i helgen igen eftersom annars kan det ta alldeles för lång tid innan vi ses igen. Båda jobbar ju, så det blir svårt ibland :/. Nej, nu funderar jag på om jag ska ta ett avkopplande bad och läsa Dear Nobody så den blir färdig. Efter dagens stress blir det nog otroligt skönt att bada med tända ljus, och allt annat mysigt som hör till :).

 



Puss / v


Plugga, plugga :/

Guud, jag har alldeles för mycket att göra just nu känner jag. Hemprovet i samhällskunskap måste bli klart, massa matteuppgifter (som tur är ska vi ha en extralektion imorgonbitti för de som är lite efter), engelska romanen ska vara färdigläst och jag ska ha skrivit en analys om den tills på måndag, engelskaprov tills på fredag plus att jag ska vara debattledare imorgon på naturkunskapen. Jag har missat alla genomgångar om energikällor så jag ska leda debatten istället. Lite nervöst faktiskt eftersom jag ska bedöma hur mycket alla ska prata och vad de ska prata om. Så idag blir det bara massa plugg :/.



Dear Nobody är romanen jag ska läsa på engelskan. Har inte börjat, så jag får nog snart sätta igång.

Puss / v

Måndagkväll

Kom nyss hem från dansen. Haha, jag är nog sämst där ;p. Var i stan innan och tittade runt lite med Fanny. Hittade massa söta underkläder som jag ville köpa, men det får bli någon annan gång, vi hade så lite tid på oss :) Hade tänkt att jag skulle plugga lite nu, har samhällskunskaps hemprov som ska vara inlämnat imorgon, men jag orkar inte. Har jättemycket att göra eftersom jag varit borta mycket, så det var okej att jag lämnade in det lite senare. Sköönt! Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Tänkte ringa älskling innan och säga godnatt först bara :)

Puss / v


BH från H&M

Måndag - 3 November

Tog en morgonpromenad med min syster imorse när jag vaknade. Hur skönt som helst! Sen fick jag cykla till skolan 8,00, började 8,30. Efter första lektionen lyssnade vi på en föreläsning om valet i USA i tivolihuset. Ganska tråkigt faktiskt. När föreläsningen var slut cyklade jag hem, och sedan åkte jag till doktorn med Jörgen. Nu sitter jag hemma och ska snart plugga lite samhällskunskap och äta. Senare ikväll blir det dans i Helsingborg med syrran.

Puss /v


2 November

Glömde säga att jag och älskling har 10 månadersdag idag!
Grattis till oss <3








Nu är det ensam mamma söker!
Puss på er / v

2 November

Vaknade halv 7 imorse med en hemsk huvudvärk som inte ville gå över. Gick ner och åt frukost med familjen, tog en morgon promenad och tog sedan en dusch. Jag och mamma hade bestämmt att vi skulle åka till familia idag, så jag hade ganska bråttom eftersom hon brukar vilja åka ganska tidigt. Jag hittade en jättefin pälsjacka på cubus, men jag valde att köpa ett par uggs och en väska istället. När jag kom hem åt jag middag och pluggade lite, och nu ligger jag i sängen och tittar på tv :)





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0